Pismo čitatelja: Zašto u NP Plitvička jezera NEMA dječjeg igrališta?

Objavljeno: 05/05/2018

GOSPIĆ- Zanimljivo pismo čitatelja stiglo je na redakciju portala Lika-express. Radi se o pismu čitatelja, dr.med.Vladimira Kneža koji radi u Varaždinskim toplicama. Pismo je uputio ravnatelju JU NP Plitvička Jezera Tomislavu Kovačeviću, ministru turizma Gariu Capelliu i premijeru Andreju Plenkoviću. A osim našem portalu kopiju je proslijedio i na Ličko-senjsku županiju. Pismo prenosimo u cijelosti:

 

Dana 1.5.2018.g s obitelji i 2 male djece sam obišao naš NP Plitvička jezera i kao rođeni Ličan Hrvat puno sam im pričao o ljepotam NP Plitvička jezera. No bio sam neugodno iznenađen da na ni jednom ugostiteljskom objektu na trasi B duljina 4 sata NP Plitvička jezera, NEMA ni jednog dječijeg igrališta ( NEMA ljuljačke, nema tobogana, nema trampolina, nema penjalice, sramota ) NEMA gdje se djeca mogu malo poigrati da ne trče u vodu u jezera, a da svi roditelji mogu se okrijepit i uživati u NP Plitvička jezera.

Izgradnja takvih dječijeg igrališta  bi vam i vodeće Hrvatske prehrambene tvrtke sponzorirale, a i imali bi veću potrošnju i više zadovoljnih kupaca, posjetitelja i djece i itd.

U 21.stoljeću gdje je svaki gost važan, a pogotovo obitelji s djecom trebali bi se više potruditi.

U ime sve djece u Lijepoj našoj upućujem Vam zamolbu da napravite barem 2  dječijeg igrališta osobno sam spreman i donirat novce za izgradnju.

Tu sam  Vam od pomoći.

Što god trebate tu sam, uvijek ste dobrodošli u mojem uredu ambulanti 3 kat. Hotel Minerva Varaždinske Toplice.

Unaprijed zahvaljujem.

S poštovanjem,

Vladimir Knež dr. med.

Etzo,dr.Knež spreman je pomoći. Ako dosadašnji ravnatelji i premijeri nisu imali ovakav prijedlog i pomoć, sada imaju Kovačević i Plenković pa će, nadamo se, povući, naravno sukladno mogućnostima, potez za gradnju dječjeg igrališta u prirodnom i turističkom biseru Hrvatske.

Možda Vas zanima