Potpisani preostali Okvirni sporazumi za usluge čišćenja snijega i posipanje nerazvrstanih cesta

Objavljeno: 06/11/2020

GOSPIĆ- Nakon provedenog postupka javne nabave velike vrijednosti došlo je do sklapanja preostalog dijela Okvirnih sporazuma za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021., 2021./2022., 2022./2023., 2023./2024. na razdoblje od 4 godine .

Kako je  naručitelj, Grad Gospić podijelio  postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta koje su mu dane na upravljanje tako su potpisivani  Okvirni sporazumi .

Stoga je danas gradonačelnik Karlo Starčević  potpisao tri preostala Okvirna sporazuma, za razdoblje od 4 godine,  te Ugovore za usluge čišćenja snijega i posipavanje nerazvrstanih cesta na području grada Gospića za sezonu zimske službe 2020./2021. i to sa:

  • ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „LUG“, obrt za građevinske radove, vl. Tomislav Milinković, Lug 32, Donje Pazarište za GRUPU II, 2 ZONA, (Brizovo Polje, Oteš, Klanac-do Kaluđerovca (Balenija, Budžak, Dunjevac do Velikog Žitnika), Aleksinica, Škvadra, Filipovići, Donja Pazarišta (Španjuša, Lug),  Mala Plana, Velika Plana, Podastrana, Popovača Pazariška, Jovanović Draga, Vaganac, Vranovine, Pazariški Bakovac, Dubrava, Kalinovača), za 4 godine   u vrijednosti  312.600,00 kn s PDV-om

 

                  ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „ASIĆ“, obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu, vl. Josip Asić, Gospić, dr. Jure Turića 8, za GRUPU III, 3 ZONA (Budak, Lički                 Osik novi, Lički Osik stari, Vukšić, Mušaluk, Ostrvica, Ćukovac, Široka Kula),  za 4 godine u vrijednosti   751.925,15 kn s PDV-om

 

  • ekonomski najpovoljnijim ponuditeljem „ASIĆ“, obrt za prijevoz, proizvodnju i trgovinu, vl. Josip Asić,    Gospić, dr. Jure Turića 8,  za  GRUPU  VI,  6 ZONA  (Bilaj, Barlete, Vrebac, Mogorić, Pavlovac Vrebački, Zavođe), za 4 godine u vrijednosti  : 3.223.889,65 kn s PDV-om

Nakon potpisivanja sporazuma gradonačelnik Starčević se zahvalio obrtima „LUG“ i „ASIĆ“ koji su pristupili potpisu sporazuma, te istaknuo da je Grad Gospić prvi put ove godine podijelio  postupak nabave na 7 Grupa i područje Gospića na 7 Zona zbog učinkovitijeg i bržeg pružanja usluge čišćenja snijega i posipavanja cesta i nada se da će to donijeti boljitak i za Grad Gospić, za izvođače radova, a posebno  za krajnje korisnike građane grada Gospića.

Vlasnici obrta „Lug“ Tomislav Milinković i „Asić“ Josip Asić zahvalili su se na ukazanom povjerenju i istaknuli da se nadaju dobroj suradnji  izvršenju potpisanih ugovora na obostrano zadovljstvo.

Možda Vas zanima