Raznolikost Perušića kao veliki turistički adut!!!

Objavljeno: 16/12/2020

PERUŠIĆ- Turistička zajednica Općine Perušić laganim koracima ulazi u turističku kampanju za 2021. godinu. Početna faza cijele priče kojoj je ideja prikazati raznolikost Perušića, započela je postavljanjem velikih panoa na ulazu u Perušić iz smjera Gospića i Otočca, te izmjenom fotografija i osvjetljavanjem city lightova koji su postavljeni u centru Perušića. Panoi su osmišljeni tako da prikažu turistički najatraktivnije lokacije u Perušiću, a to su rijeka Lika i Pećinski park Grabovača.

U izradi je nova web stranica koja će moderniziranim pristupom omogućiti potencijalnim posjetiteljima detaljan uvid u atraktivnosti destinacije i sadržaje koji potiču želju za dolaskom u Perušić.  Uz web stranicu u završnoj fazi je i tisak nove brošure Perušića „Doživi raznolikost“ koja će biti izdana na tri jezika.

Pomno biranim fotografijama i sloganima koji će pratiti cijeli tijek promidžbe cilj je prikazati Perušić kao sigurnu destinaciju koja nudi raznolikost i poziva posjetitelje na „povratak“ prirodi.

TZ Perušić

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima