U Gračacu održana informativna radionica LAG-a Lika

Objavljeno: 13/10/2021

GRAČAC- U Kulturno informativnom centru „Napredak“ danas, 12. listopada 2021. održana je informativna radionica sa svrhom predstavljanja nacrta natječaja za tip operacije 6.1.1. „Potpora mladim poljoprivrednicima“ i 6.3.1. „Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava“ čije se raspisivanje prema indikativnom planu Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju očekuje u listopadu ove godine. LAG Lika je navedenu radionicu za potencijalne korisnike održao na poziv Općine Gračac i Razvojne agencije Općine Gračac u suradnji sa Agencijom za ruralni razvoj Zadarske županije AGRRA-om.

Ivana Starčević, mag.ing.agr., Voditeljica LAG-a okupljene sudionike upoznala je s nacrtima natječaja, natječajnom dokumentacijom te samim postupkom prijave na natječaj. Također, zainteresirani sudionici su saznali tko su prihvatljivi korisnici, uvjeti prihvatljivosti, iznos potpore, prihvatljive aktivnosti i ostale uvjete za natječaje te su tijekom rasprave komentirali i postavljali pitanja u vezi nacrta natječaja.

Ovom prilikom LAG Lika omogućuje zainteresiranima koje nisu bili u mogućnosti prisustvovati radionici preuzimanje prezentacije sa radionice na web stranici LAG-a Lika, dok ostale informacije mogu pronaći i na web stranici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju  (www.apprrr.hr) te upitom putem e-pošte na adresu Lokalne akcijske grupe: lag-lika@lag-lika.hr.

 

LAG Lika

Možda Vas zanima