Iz ureda gradonačelnika oštro po “internet sekti”!

Objavljeno: 28/06/2017

 

Iz ureda gradonačelnika grada Gospića dobili smo priopćenje vezano uz tekst na jednom lokalnom portalu o tome zašto nisu na sastanku na kojemu su dogovarani detalji o dolasku predsjednice Republike načelnika i gradonačelnika sa županom bili gradonačelnici Gospića i Otočca. U priopćenju iz Ureda gospiškog gradonačelnika oštro su se obrušili na takvo pisanje koje nazivaju pamfletima od strane internet sekte. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

GOSPIĆ- Grad Gospić dužan je reagirati na članak objavljen na tzv. Lika online „oglasnoj ploči“ Darka Milinovića vezano za premještanje Ureda predsjednice RH Kolinde  Grabar Kitarović u Gospić.

Najprije želimo naglasiti kako je gradonačelnik Karlo Starčević već dva tjedna u kontaktu s Uredom predsjednice i jako je dobro upoznat s preseljenjem njenog Ureda u  Gospić, te se posebno raduje njenom dolasku što je i u nedjelju potvrdio svojom nazočnošću na proslavi Dana državnosti, pa ga stoga župan Darko Milinović ne treba posebno upoznavati s detaljima dolaska ili što  bi to značilo za promociju Grada Gospića. Gradonačelnik to jako dobro zna.

Iako kako je bilo planirano da se  sastanak župana s gradonačelnicima i načelnicima LSŽ vezano za ovu temu održi u petak 23. lipnja, gradonačelnik Starčević  se  imao namjeru odazvati pozivu, no s obzirom da je taj isti sastanak naprasno odgođen za ponedjeljak 26. lipnja bez ikakvog objašnjenja ili dogovora oko novog termina, gradonačelnici Starčević i Kostelac zbog svojih obaveza nisu mogli nazočiti sastanku.

Stoga smatramo da je pisanje razno raznih pamfleta po nalogu župana Milinovića odraz njegovog osobnog bezobrazluka i želje za opstrukcijom novoizabrane vlasti. Krajnje je  licemjerno i njegovo pojavljivanje u javnosti zadnjih dana i propagiranje lažnog zajedništva, a ustvari svojim napisima po medijima nastoji rušiti legitimno izabranu upravu Grada Gospića. Koliko god se trudio to mu neće uspjeti, jer narod je svoje  rekao.

Stoga poručujemo županu Milinoviću da se uhvati svoga posla, a gradonačelnik i njegov tim već ionako imaju i previše posla oko  izvlačenja Grada Gospića iz dugova u kojima ga je ostavila prethodna vlast na čelu s Petrom Krmpotićem koja je bila pod njegovom izravnom kontrolom, pa jednostavno nemaju vremena baviti se Milinovićem i njegovim  igricama.

 

Ured Gradonačelnika

Možda Vas zanima