Izbori u gospićkom HDZ-u održati će se 2.rujna!!!

Objavljeno: 01/08/2018

GOSPIĆ- Obavještavamo sve članice i članove Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Gospića da je Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića na svojoj 11. sjednici održanoj dana 23. srpnja 2018. godine donijelo sljedeće odluke:

Izbori za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića, kao i za predsjednike 11 Temeljnih organizacija HDZ-a s područja grada Gospića, održat će se u nedjelju 2. rujna 2018. godine.

Izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića održat će se u utorak 4. rujna 2018. godine.

Izborne skupštine 11 Temeljnih organizacija HDZ-a s područja grada Gospića održat će se u razdoblju od 20. kolovoza do 24. kolovoza 2018., a svi članovi stranke poziv će dobiti pisanim putem na kućnu adresu.

Ovim putem pozivamo sve članice i članove stranke da se aktivno, sukladno Propisniku o provođenju unutarstranačkih izbora i izboru tijela i dužnosnika HDZ-a, uključe u izborne procese u narednom periodu, a obrasci za kandidaturu za neku od stranačkih dužnosti mogu se preuzeti u prostorijama stranke u Gospiću (Kaniška 6).

Kandidature za izbor predsjednika Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića, kao i za predsjednike Temeljnih organizacija HDZ-a s područja grada Gospića s najmanje 3% potpisa članova organizacije moraju prispjeti (biti zaprimljene) u Gradsko izborno povjerenstvo najkasnije 15 dana prije održavanja izbora, odnosno do 17. kolovoza 2018. do 24.00 sata, sukladno članku 56., stavak 1. Propisnika.  

Povjerenik GO HDZ-a grada Gospića

Ivica Radošević

Možda Vas zanima