Krmpotić: Učinit ću sve kako bi zaštitio sigurnost građana

Objavljeno: 12/11/2016

 GOSPIĆ- Zgrožen stanjem  rekonstruirane  Bilajske ulice gradonačelnik Gospića Petar Krmpotić kaže: pravo je čudo da već netko  nije stradao!

    Ističe se to u priopćenju koje je ove snježne subote u posljepodnevnim satima upućeno javnosti i u kojemu stoji: “Kao što je poznato u rujnu prošle godine započeti su radovi na kanalizaciji, oborinskoj odvodnji i uređenju kolnika u Bilajskoj ulici (državna cesta D 50), s ciljem priključenja dvjestotinjak korisnika na sustav javne odvodnje.

Po završetku radova, tijekom prošlog tjedna, uočeno je katastrofalno stanje  na dijelu novoizgrađenog kolnika, i pravo je čudo da nije došlo do prometnih nesreća koje mogu završiti i tragično. Zbog sigurnosti sudionika u prometu (kako domicilnih tako i tranzitnih), tražim hitno otklanjanje svih nedostataka na navedenoj dionici. Bez obzira što se radi o državnoj cesti kojom ne upravlja Grad Gospić, navedena dionica je u stvarnosti jedna od prometno važnijih  ulica u gradu koja povezuje niz naselja, te zbog građana Gospića upućujem ovo PRIOPĆENJE i poziv za hitno otklanjanje navedenog problema. S navedenom situacijom upoznati su Izvođač i Nadzor, a također ću obavijesti i nadležne državne institucije.

Učinit ću sve kako bi  zaštitio sigurnost građana“- ističe u priopćenju javnosti gradonačelnik Gospića Petar Krmpotić.

Grad Gospić/Milan Tomašević

Možda Vas zanima