Stranka LiPO obilježila tri godine postojanja

Objavljeno: 08/01/2024

Stranka LiPO oglasila se nakon obilježene tri godine postojanja priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

GOSPIĆ- Održana je proširena sjednica predsjedništva LiPO povodom treće godine osnivanja stranke LiPO. Izraženo je zadovoljstvo djelovanjem stranke koja je pojedinačno najbrojnija stranka u županijskoj skupštini te je jedina stranka koja se pozicionirala kao oporba za razliku od nekih koji uredno podržavaju sve prijedloge HDZ-a,a žele se predstaviti kao alternativa HDZ-u. Poruka onima koji su mislili zbrisati LiPO sa političke scene je vrlo jednostavna,tu smo i ljudi nas prepoznaju kao jedinu alternativu i kao takvi čekamo izbore. Zahvaljujemo se članovima njih preko 2.000 koji su i pored pritisaka ostali vjerni našoj ideji i stranci LiPO.

Budući imamo samo u našoj županiji dobar temelj(10.000 glasova) razmatralo se pitanje na koji ćemo se način uključiti u slijedeće parlamentarne izbore u 7.izbornoj jedinici nezadovoljni današnjim stanjem, a pogotovo aferama koje opterećuju naše društvo i koje bi u svim europskim državama dovele do prijevremenih izbora. Zato apeliramo, ako je u interesu Hrvatska, da se što prije raspišu izbori kako Hrvatska ne bi postala ako već i nije, bilo čiji talac što opterećuje njezin razvoj.

Želimo se zahvaliti predsjedniku DP Ivanu Penavi i predsjedniku AP Marku Jeliću koji su nam, pored brojnih simpatizera, čestitali godišnjicu uz želje da doprinesemo boljitku Hrvatske.

pred.LiPO

dr Darko Milinović

FOTO: arhiva portala Lika-express

Možda Vas zanima