Zahvala Karla Starčevića biračima!!!

Objavljeno: 13/03/2019

 

Poštovani prijatelji,

žiteljke i žitelji Ličko-senjske županije,

 

izuzetno smo zadovoljni rezultatima prijevremnih izbora za županijsku skupštinu. Prije raspuštanja skupštine imali smo dva a u novom sazivu  skupštine sudjelovat ćemo sa šest mandata po čemu smo u ovom trenutku treća politička opcija u Ličko-senjskoj županiji.

Posebno nas raduje odličan rezultat na području grada Gospića gdje smo potvrdili poziciju najjače političke opcije.Taj rezultat  doživljavamo i kao svojevrsnu ocjenu našeg rada u proteklom vremenu od početka obnašanja mandata. Kao što smo i isticali tijekom kapanje naš način rada u gradu Gospiću želimo prenesti i na upravljanje Ličko-senjskom županijom za koju želimo preuzeti dio odgovornosti koji nam dopušta naš izborni rezultat.

Uz odličan rezultat u Gospiću posebno smo ponosni na podršku iz cijele županije, gradova Otočca ,Novalje i Senja te općina Perušić, Brinje , Lovinac i Karlobag gdje smo ostvarili značajne rezultate.

Nakon razgovora sa svim političkim akterima donest ćemo odluku koja u ovom trenutku jamči stabilizaciju odnosa , razvoj, novi smjer, nove politike i razvoj gospodarstva te u konačnici mjere i projekte koji će otvarati radna mjesta, zaustaviti raseljavanje i poboljšati životne uvjete svim građanima.

Pozivamo sve  političkih opcije u novom sazivu županijske skupštine da u skladu s ostvarenim rezultatima preuzmu odgovornost za konstituiranje nove vlasti i  funkcioniranje Županije.

Zahvaljujemo se svima koji su izašli na izbore i ukazali nam svoje povjerenje, posebno se zahvaljujemo članovima Nezavisne liste mladih Gospića i Karlobaga koji sun am iskazali javnu podršku.

 

Karlo Starćević

Možda Vas zanima