Apsolutna dominacija gospićkih rukometaša na turniru “Mali medo”

Objavljeno: 18/09/2017

GOSPIĆ-Na  desetom izdanju turnira “Mali medo”  ekipe RK “Gospić” pokazale su najviše. U konkurenciji 2002.godišta prva ekipa Gospića osvojila je 1.mjesto. Najbolji igrač u tom dobnom uzrastu je iz ekipe Gospić 1, Tomislav Mihelić, a iz te ekipe dolazi i najbolji strijelac, Matej Suknaić. U konkurenciji 2004.godišta turnir je također osvojio Gospić, najbolji igrač bio je Nikola Milinković.

Ovo deseto izdanje Malog mede u Gospiću je okupilo  više od 120 mladih rukometaša iz raznih dijelova Hrvatske . Natjecalo se u dvije kategorije dječaka. I u mlađim kadetima i u dječacima nastupile su po 4 ekipe, te su najbolji rukomet u konačnici pokazale ekipe Gospića.

Sve naše ekipe koje su sudjelovale na turniru prikazale su ono što nam je u pripremi sezone i bio cilj, a to je maksimalna motivacija, širina klupe, kvaliteta i borba za svoju poziciju u ekipi. Već na samom početku možemo reći da je priprema za sezonu bila odlična i da će svi biti na velikom dobitku“- poručuju iz gospićkog Rukometnog kluba.

 

Milan Tomašević/RK Gospić

FOTO: RK Gospić

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima