Drink team osvojili Zimsku košarkašku ligu Gospić!!!

Objavljeno: 29/12/2019

Završila je “Zimska košarkaška liga Gospić 2019”. U organizaciji Zajednice sportova LSŽ i Tenis kluba Lika-Gospić održana je tradicionalna Zimska košarkaška liga u kojoj su se u proteklih tjedan dana vodile bitke za najbolju košarkašku ekipu grada Gospića. Nakon utakmica po grupama doznali smo 4 najbolje ekipe za završnicu.
U dvoboju za 3.mjesto uspješniji su bili dečki iz ekipe CB Amadeus koji su pobjedili ekipu Free Win rezultatom 53 : 37 . Veliko finale je bila repriza finala od prošle godine i prilika za revanš ekipi Taktičara sa šanka,ali i ovaj put se pokazalo da su ekipa Drink Team dominantni i neprikosnoveni prvaci ovog grada te su i ove godine bez puno muke pobjedili sve utakmice od 1.kola pa sve do finala. Ekipa Drink Team je u finalu slavila sa rezultatom 55 : 31 ,te su zasluženo osvojili glavnu nagradu. Na kraju turnira organizatori,suci,zapisnički stol te predstavnici ekipa su izabrali najboljeg igrača turnira kao i najbolju petorku turnira. Najbolji igrač turnira je  Igor Bošnjak iz pobjedničke ekipe, dok su u najbolju petorku izabrani: Igor Bošnjak(Drink Team),Milan Marinković(Drink Team) ,Filip Stilinović(CB Amadeus),Dino Čović(Taktičari sa šanka) i Juraj Stopić(Free Win).
U poluvremenu finalne utakmice je održano,uvijek zanimljivo publici, i natjecanje u tricama. Najbolji tricaš Zimske košarkaške lige 2019. godine u Gospiću je Filip Stilinović iz ekipe CB Amadeus.

3.mj.:
CB AMADEUS – FREE WIN 53 : 37

FINALE:
DRINK TEAM – TAKTIČARI SA ŠANKA 55 : 31.

Tomislav Premuž

Možda Vas zanima