Druga etapa CRO race 28.rujna kreće iz Otočca, oko 14 sati biciklisti će proći kroz Gospić

Objavljeno: 27/09/2022

ZAGREB- Sedmo izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 27. rujna do 2. listopada kroz šest etapa, na trasi većoj od 1.000 kilometara diljem Hrvatske. I ove će godine utrka CRO Race ponuditi brojna uzbuđenja i atrakcije, a prolazit će kroz neke već poznate, ali i nove destinacije. Druga etapa utrke kreće u srijedu 28. rujna iz Otočca u 13:00 sati, cilj je u Zadru, a dolazak biciklista na cilj očekuje se između 16:45 i 17:06 sati.

Privremena regulacija prometa

Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Iako se biciklistička utrka održava u uvjetima normalnog odvijanja prometa s povremenim zaustavljanjem prometa neposredno prije nailaska i prolaska biciklista, moguća su zaostajanja biciklista koja sudjeluju u manifestaciji pa je potrebno povećati oprez i obratiti pozornost na bicikliste u prometu.Privremena regulacija prometa na drugoj etapi Otočac – Zadar vrijedit će 28. rujna od 12:30 do 17:30 sati na cestama Ličko-senjske i Zadarske županije na ruti: Otočac – Ličko Lešće – Perušić – Gospić – Gračac – Zaton Obrovački – Posedarje – Poličnik – Zadar. Više informacija o prometu možete pronaći na poveznici https://bit.ly/3C8bkU6.

Kids CRO Race

Zanimljivost je ovogodišnje biciklističke utrke CRO Race i treće izdanje virtualne utrke za djecu, Kids CRO Race, koje će se održati 28. rujna od 12:00 sati u Zadru. Tako će i zadarska djeca imati priliku natjecati se za naslov ukupnog pobjednika, čije će se proglašenje održati 2. listopada u Zagrebu.

VAL grupa

Možda Vas zanima