Mladi gospićki rukometaši 2008.godišta uspješni i u ligi Primorsko-goranske županije

Objavljeno: 21/10/2019

GOSPIĆ- Dječaci B (2008. godište) Rukometnog kluba “Gospić” natječu se na dva fronta. Nakon ozbiljnih predstava i visokih pobjeda u prva četiri kola 1.HRLDB zapad krenule su i obveze u ligi Primorsko – goranske županije u kojoj će više prilike dobivati igrači s općenito manjom minutažom.

Za protivnike su imali ekipe Kozale i Mornara Crikvenice, a mladi rukometaši Gospića su u kombiniranim sastavima još jednom pokazali svoju kvalitetu, ali i širinu igračkog kadra budući se čak 12 igrača upisalo u listu strijelaca. Zapažen je bio i vratar Korečić koji je uspješnim intervencijama davao sigurnost obrani.

Dvije podjednake ekipe koje su dobile priliku svaka u svojem poluvremenu držale su tempo tijekom cijele utakmice i pokazale se kao pun pogodak trenera Antića.

 

RK GOSPIĆ – MRK KOZALA 24:2 (13:0) – Jergović (4), Stilinović (4), Marković Ml. (3), Milković (2), Tonković Javorina (2), Ratković Jo. (2), Borovac I. (2), Maras (2)

RK MORNAR CK – RK GOSPIĆ 14:21 (4:11) – Stilinović (4), Borovac L. (3), Jergović (3), Ratković Jo. (3), Marković Ml. (3), Borovac I. (2)

RK Gospić

Možda Vas zanima