Na krilima odlične Marte Šulentić rukometašice Gospića ostvarile dvije pobjede na startu sezone

Objavljeno: 16/10/2019

GOSPIĆ- Grupa djevojčica rođenih 2008. i 2009. godine, ukupno 22 igračice,  nakon malog rukometa krenule su na  treniranje velikog rukometa. S njima već nekoliko tjedana radi Antonija Matić koja je naslijedila Ivana Jelića.

Princeze rukometnog kluba „Gospić“ su u pripremnom periodu odigrale dvije prijateljske utakmice i ostvarile pobjedu i poraz. Sada  su krenule i njihove ligaške obveze u ligi Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije.

Za protivnice su imale ekipe Liburnije Matulja i Murvice, a cure su u svojim prvim službenim utakmicama velikog rukometa u karijeri ostvarile obje pobjede i osvojile maksimalna 4 boda. U susretu protiv Matulja,  koji su Gospićanke dobile 10:4, Šulentić je zabila četiri gola, Vukelić i Ivančić po dva, a Pavelić i Borovac po jedan. U pobjedi 5:3 protiv Murvice Šulentić je zabila četiri od ukupnih pet gospićkih golova, Vrban je dodala jedan gol.

Čestitamo mladim rukometašicama na odličnim izvedbama i rezultatima, te im želimo puno sreće i ustrajnosti u daljnjem radu.

 

RK Gospić/Lika-express

 

 

Možda Vas zanima