Opet sjajne sportske vijesti iz Poreča!!! Malonogometaši gospićke Osnovne škole drugi u državi, košarkašice i rukometaši peti!!!!

Objavljeno: 24/04/2018

GOSPIĆ- Ponovno sjajne sportske vijesti stižu iz Poreča. Nakon što su u tom istarskom gradu prošli tjedan trkači iz gospićke Osnovne škole dr.Jure Turića na kros natjecanju osvojili drugo mjesto u Hrvatskoj,  odlične  vijesti stižu i danas. Najuspješniji su na Državnom prvenstvu za učenike osnovnih škola bili malonogometaši. Oni su se probili do finala u kojemu su s 4:3 poraženi od učenika Osnovne škole A.G.Matoš iz Zagreba. Košarkašice i rukometaši natjecanja su završili na petom mjestu. Ravnatelj gospićke Osnovne škole Ivica Radošević kaže da je,  kada se uzmu u obzir svi rezultati, Školsko sportsko društvo “Velebit” među najboljima u Hrvatskoj i to u ogromnoj konkurenciji čak 860 Školskih sportskih društava. “Tu nagradu primit ćemo na jesen kada se zbroje svi rezultati“- kaže Radošević koji ujedno čestita svim učenicima što su dostojno predstavili školu, grad Gospić i Ličko-senjsku županiju.

Svakako ne smijemo zaboraviti one čije su zasluge u svemu ovome itekako velike,a to su mentori, učitelji Darko Vukić, Damir Vujnović i Vanja Antić. Čestitkama i njima i učenicima pridružuje se i naš portal!!!

 

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima