Pickleball Club Nikola Tesla Croatia poziva na upise i sudjelovanje na događaju s igračima iz SAD-a

Objavljeno: 21/09/2023

GOSPIĆ- Pickleball je sport koji osvaja svijet mrežom, reketom i plastičnom lopticom s rupicama, brzinom svjetlosti. Pickleball Club Nikola Tesla Croatia nudi vam priliku da zaigrate taj zanimljiv sport. Sada je pravo vrijeme da postanete dio rastućeg kluba i pridružite se igračima koji dijele strast prema ovom dinamičnom sportu. Evo kako možete postati član!

Prijavite se i Postanite Član

Da biste postali član kluba, jednostavno kliknite na ovaj link (https://forms.gle/1Db2yUyc8QPyeRwAA ) i ispunite podatke. Prijave su otvorene za sve, bez obzira na vaše iskustvo ili dob. Igranje će biti organizirano po dobnim skupinama, počevši od petog razreda osnovne škole, ali nema ograničenja prema godinama – svi su dobrodošli sve dok se osjećate dobro i spremni ste za akciju.

Sve što vam je potrebno je dobra volja

Nema potrebe brinuti o opremi ili pronalaženju terena za igranje. Klub Nikola Tesla Croatia osigurava svu potrebnu opremu i dvoranu za igranje. Sve što vam je potrebno je dobra volja, bočica vode za hidrataciju i udobna sportska odjeća. Klub će se pobrinuti za sve ostalo!

Igranje s igračima iz SAD-a – 13. listopada

Da bi obilježili otvaranje novog članskog perioda, klub priprema poseban događaj koji ne želite propustiti! U petak, 13. listopada, klub će ugostiti sedam igrača iz Sjedinjenih Američkih Država, od kojih su čak četiri profesionalna trenera. Ova prilika je jedinstvena šansa za sve članove da uče i igraju s iskusnim igračima, steknu nove vještine i poboljšaju svoju igru.
Ne samo da ćete imati priliku igrati s profesionalcima, već ćete također doživjeti pravu međunarodnu sportsku razmjenu i proširiti svoju mrežu prijatelja i poznanika u svijetu Pickleballa.Ne propustite ovu priliku za stvaranje nezaboravnih trenutaka i postanite članom Pickleball Club Nikola Tesla Croatia danas! Prijave su otvorene, a klub će vam se javiti sa svim informacijama nakon što popunite obrazac.

Pickleball club Nikola Tesla

Možda Vas zanima