Rukometaši Gospića 2008.godišta prvi dio sezone završili maksimalnim učinkom!!!

Objavljeno: 19/12/2019

GOSPIĆ- Dječaci 2008. Godišta Rukometnog kluba “Gospić” odigrali su  svoje posljednje utakmice u 2019. godini. Liga Primorsko-goranske županije je za ekipu Gospića u 2019. godini došla do svog kraja. U posljednjim utakmicama su za protivnike imali ekipe Kastva i Pećina, te veoma ozbiljnim pristupom došli do dvije uvjerljive pobjede i na savršen način otišli na zasluženi odmor.

RK KASTAV – RK GOSPIĆ 4:17 (2:7)

Tijekom utakmice su Gospićani stvorili veliki broj situacija za postizanje pogodaka, no brojne tehničke greške u završnici i slaba realizacija koštale su nas većeg vodstva u prvih 15 minuta. U nastavku su navedene probleme popravili i u konačnici ostvarili visoku pobjedu. Milković s 4, te Marković Ml., Stilinović, Jergović, Maras i Borovac L s po 5 pogodaka bili su najefikasniji od rukometaša Gospića.

RK GOSPIĆ – RK PEĆINE 17:8 (12:3)

Odlična igra od prve sekunde utakmice i dvije visoke serije od 5:0 i 4:1 donijele su gospićkim rukometašima visoko 9:1 vodstvo nakon prvih 10 minuta utakmice. Plus 9 (12:3) na poluvremenu pokazatelj je ozbiljnog pristupa protiv druge ekipe lige. Rotacije u nastavku nisu utjecale na rezultat, dapače održana je visoka prednost i osvojena su nova 2 boda. Stilinović je postigao 7, Jergović 4, Marković Ml. 2, dok su po 1 pogodak postigli Milković, Jerković, Ratković Ju. i Jamičić.

RK Gospić

Možda Vas zanima