Završena zimska rukometna liga

Objavljeno: 07/01/2019

GOSPIĆ- Zimska rukometna liga je okončala i svoje četvrto izdanje, te ju i ove godine možemo ocijeniti kao veoma uspješnu. Ukupno se natjecalo 17 ekipa (8 seniorskih i 9 u mlađim uzrastima). Veliki plus za cjelokupni turnir i njegovu budućnost bio je ponovni dolazak ekipe prvoligaša iz Rijeke, dok su i drugu godinu za redom sudjelovali i igrači iz RK Libra tehničar iz Zagreba koji ovaj turnir učinili kvalitetnijim, napetijim i zanimljivim. Završni dan je donio velika uzbuđenja. U veoma napetoj polufinalnoj utakmici LIBRA  ostvaruje pobjedu protiv ekipe OLUPINE (17:13), dok u utakmici za treće mjesto OLUPINE u drugom dijelu uspijevaju savladati VESELE KANISTERE (23:19).

U finalu seniorske konkurencije ekipa POVRATAK OTPISANIH je s visokih 9 golova prednosti bila uspješnija od ekipe LIBRA (32:23).

U mlađim uzrastima smo također mogli vidjeti napete utakmice u kojima su najuspješniji bili ŠERINI POLICAJCI koji su u finalu pobijedili ekipu HANDBALL KING`S rezultatom 17:14, dok je u utakmici za 3. Mjesto THE SNOW QUEEN pobijedila PRO TEAM 20:17.

Rukometni klub „Gospić“ se zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji i omogućili da turnir bude na nivou na kojem je bio. Velika hvala svim ekipama i igračima sudionicima turnira.

Nadamo se da se dogodine vidimo u još većem broju poručuju iz RK Gospić.

Možda Vas zanima