Teška prometna kod Koranskog mosta

Objavljeno: 06/06/2017

PLITVIČKA JEZERA- Zahvaljujući Javnoj vatrogasnoj postrojbi Plitvičkih jezera dobili smo informaciji o prometnoj nesreći na Koranskom mostu. Centar 112 dojavio je  dežurnom Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera da je na državnoj cesti D1 u mjestu Korana došlo do prevrtanja osobnog vozila koje se zaustavilo na krovu te da se u njemu nalaze dvije prikliještene osobe. Vatrogasci JVP Pl. Jezera odmah izlaze na intervenciju sa tri vatrogasca u navalnom vozilu.

Po dolasku na mjesto događaja u vozilu zatiču jednu osobu na mjestu suvozača, prikliještenu volanom i dijelovima vozila, dok je vozač uspio izaći iz vozila. Pristupaju osiguravanju vozila i oslobađanju unesrećene osobe iz vozila uz pomoć hidrauličkog razvalnog alata.

Tijekom vatrogasne intervencije unesrećeni je bio pod nadzorom liječnika ekipe hitne medisinske službe te je nakon oslobađanja iz vozila u svjesnom stanju prenesen na nosila i predan hitnoj medicinskoj službi.

U intervenciji su pored Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera sudjelovali i vatrogasci Nacionalnog parka Plitvička jezera.

 

JVP Plitvička Jezera

Možda Vas zanima