Ne propustite: predstava “Prvi muževi bacaju se u vodu” u Gospiću

Objavljeno: 04/06/2019

GOSPIĆ- Za sve obožavatelje dobrih komedija i odličnih glumica u Gospić stiže pravi zgoditak.

Jedna od najdugovječnijih hrvatskih glumica, Jadranka Elezović, u srijedu 5. lipnja stiže s duhovitom komedijom “Prvi muževi bacaju se u vodu”.

U više od 40 godina umjetničkog staža koje je provela u kazalištu “Kerempuh” obradovala nas je brojnim kazališnim ali i televizijskim ulogama.Ona posljednja televizijska, babe Stane Skorupović iz serije “Na granici”, donijela joj je novu popularnost i među sasvim mladom publikom što glumicu posebno veseli.

Komediju “Prvi muževi bacaju se u vodu” autorski potpisuje jedan od naših najizvođenijih komediografa Matko Elezović te na duhovit način progovara o muško ženskim odnosima iz viđenja šest potpuno geografski i socijalno različitih žena od domaćice, poslovne uspješne žene pa sve do animir dame. Svih 6 likova donosi nam upravo Jadranka Elezović ponovno oduševljavajući publiku  maestralnom glumom.

Ne sumnjamo da će nakon popularnih predstava „Vesele žene hrvatske“ i “Vlaška posla” i najnovija komedija “Prvi muževi bacaju se u vodu” jednako oduševiti, razgaliti i nasmijati gospićku publiku.Predstavu “Prvi muževi bacaju se u vodu” pogledajte u gospićkom Pučkom otvorenom učilištu u srijedu, 5.lipnja od 20 sati. Nabavite ulaznice: : 35  kn,  umirovljenici, studenti i učenici 20 kn.

Možda Vas zanima