POHVALNO: Humanitarna akcija studenata Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću ŠIMUN PETAR TO ZASLUŽUJE!

Objavljeno: 10/04/2019

GOSPIĆ- Studenti Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću odlučili su pokrenuti humanitarnu akciju za brata od svog kolege i prijatelja, diplomiranog studenta Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću Roka čiji brat Šimun Petar vodi bitku sa tumorom već osam godina.

Petar Šimun Maruna desetogodišnji je dječak koji bitku sa opakom bolešću vodi već dugih osam godina, što je iscrpljujuće kako za njega, tako i za njegove roditelje, dva brata i sestru koji u Maslenici žive kao podstanari i jedini izvor sredstava su im očeva mirovina.

Sve je počelo sa rakom na mozgu, Šimun  je operiran 2011. godine u Zagrebu, nedugo zatim, 2016. godine vratio novi tumor hondaplastični ostosarkom. Šimun Petar odlazi u Grčku na tomoterapiju te nakon dva mjeseca dobiva progres koji Šimuna čini nepokretnim. Šimun ima i zatajenje bubrega te ima katetere i zadnjih godinu i pol je na palijativnoj skrbi.

Skromna obitelj iz Maslenice nikad nije tražila pomoć već se borila sama do sada kad je mama odlučila dignut kredit da bi mogla priuštit Šimunu Petru potrebite stvari kao što su skupi vitamini i ostale stvari koje bolnica nažalost ne pokriva.

Ovim putem studenti Veleučilišta „Nikola Tesla“ u Gospiću pokrenuli su humanitarnu akciju ŠIMUN PETAR TO ZASLUŽUJE uoči koje će u subotu 13.04.2019.  s početkom u 22 sata u Jump baru u gradu Gospiću nastupati grupa Tajno ime, a na ulazu će se prikupljati dobrovoljni prilog koji će biti uplaćen na račun Šimuna Petra Marune.

Kako bi studenti pomogli skromnoj obitelji Maruna iz Maslenice, uz organizaciju koncerta 13. travnja 2019. godine s početkom u 22.00 sata u Jump baru u gradu Gospiću, poslali su apel za donaciju poduzetnicima sa područja grada Gospića da se odazovu humanitarnoj akciji te da doniraju ili postave donacijske kutije u svojim ugostiteljskim objektima. Na apel studenata odazvali su se: Jump bar, Caffe bar Feniks, Caffe bar Forum, Caffe bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Euro caffe, Disco club Amadeus, Mali caffe, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar „Travel“, Caffe bar Team, Caffe Bonus, Caffe bar In, Caffe bar Bevanda, Sport caffe, Capitano club, Caffe bar Hary, restoran Prašina, Hotel Lika, The Highlander’s pub, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA. U gradu Gospiću u subotu 13. travnja 2019. godine od 9.00 do 12.00 sati, caffe bar Enigma i caffe bar Forum prihode od prodaje kave donirati će za potrebe Šimuna Petra. Bistro & Pizzeria Tomislav od 9.00 do 13.00 sati, sav prihod od prodaje pizza također će donirati Šimunu Petru. Uz navedene lokacije, donatorske kutije za Šimuna Petra nalaziti će se u Jump baru, Caffe bar Feniks, Caffe bar Forum, Caffe bar Enigma, Bistro & Pizzeria Tomislav, Euro caffe, Disco club Amadeus, Mali caffe, Caffe bar Spectaculum, Bistro & Wine bar „Travel“, Caffe bar Team, Caffe Bonus, Caffe bar In, Caffe bar Bevanda, AGRO TENA, Pekarna Marija i POLJOLIKA. Studenti se zahvaljuju navedenim poslovnim objektima na srdačnosti i podršci za najmanje i najosjetljivije te vas pozivaju da u subotu posjetite navedene objekte te da zajedno dokažemo da svaka kuna vrijedi, samo ako se dijeli te da Gospić ima veliko srce za one najpotrebnije. Ukoliko se u subotu nećete naći na području grada Gospića, svoju donaciju možete uplatiti na račun: HR5924070003104986160 OTP BANKA- OTPVHR2X Swiss code Šimun Petar Maruna Adresa: Alojzija Stepinca 31, Maslenica

Radujemo se vašem dolasku!

„Svaka kuna vrijedi, samo ako se dijeli!“

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima