Priopćenje iz kabineta župana Ličko-senjske županije o raskidu suradnje s gradom Gospićem

Objavljeno: 25/08/2017

GOSPIĆ- Iz kabineta župana Ličko-senjske županije dobili smo priopćenje o raskidu suradnje županije s Gradom Gospićem vezano uz izdavanje građevinskih dozvola i drugih akata za gradnju, te poslova provedbe dokumenata prostornog uređenja. Na početku priopćenja stoji da je grad jednostrano prekinuo suradnju, no u sredini priopćenja piše  da je pod prijetnjom poduzimanja zakonskih mjera to učinila županija. Pročitajte pa prosudite sami. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Obavještavamo građane grada Gospića da je Grad Gospić jednostrano raskinuo suradnju  kojom je Ličko-senjska županija obavljala poslove izdavanja građevinskih dozvola i drugih akata za gradnju te poslove provedbe dokumenata prostornog uređenja.

            Pokušali smo pisanim putem zatražiti objašnjenje i mogućnosti nastavka suradnje  na korist građana Grada Gospića, no međutim do današnjeg dana odgovor nismo dobili, a dopis smo uputili 19. srpnja.

            Budući da nam se zaprijetilo da će Grad poduzeti zakonske mjere primorani smo raskinuti suradnju koja je bila na dobrobit građana grada Gospića.

Ovim putem zahvaljujemo  se svim  građanima na povjerenju te ih upućujemo da se za sve uputi vezane za graditeljstvo i prostorno uređenje od 01. rujna  obrate  službama Grada Gospića.

            Napominjemo da će svi predmeti koji su do danas zaprimljeni u Ličko-senjsku županiju biti riješeni.”

Možda Vas zanima