U subotu u Otočcu skup potpore ZA OTOČAC

Objavljeno: 11/01/2018

Skup potpore  događa se nedugo nakon što su Radio Otočcu “skresana” sredstva iz gradskog proračuna pa je upitno i postojanje ove medijske  kuće s dugogodišnjom tradicijom. Uskoro će dvije godine da je na ovim prostorima ugašen jedan radio, naravno radio Gospić. Tada u Gospiću nitko nije ni pomišljao na ovakav skup potpore. Uz sporadična tapšanja po ramenu onih koji ostaju bez posla i nekoliko novinarskih uradaka pojedinih naših kolega,  građani Gospića, udruge, kulturni djelatnici, svi su dopustili da se radio Gospić ugasi i da osam ljudi završi na ulici bez nekoliko plaća, bez otpremnine, bez mogućnosti da se radio spasi. Na sreću u Otočcu je sasvim drugačija situacija, građani ne daju svoj radio. Potporu kolegama s radio Otočca naravno daje i portal Lika-express!!!

OTOČAC– ZA OTOČAC naziv je  skupa potpore  građanske inicijative   koji će se održati ove subote 13. siječnja na gradskom trgu Dražena Bobinca  u središtu Otočca. S početkom u 11 sati  radio Otočcu potporu će dati glazbenici  i građani Otočca, ali i svi oni koji  sudjeluju putem  putem društvenih mreža,    izražavajući    i dolaskom  podršku slobodi misli .

Poruka   organizatora je – recimo DA  boljitku našega grada,   jednakim pravima za  za sve njegove stanovnike ,  slobodi    mišljenja i govora.   Inicijatori  subotnjeg skupa potpore – ZA OTOČAC , pozivaju    građane  jer  svojim dolaskom    mogu donijeti pozitivnu energiju napretku  ovoga  grada, uz  poruku na mirno  i dostojanstveno okupljanje,  glasom   savjesti .

Građanska incijativa  poručuje – UČINIMO GRAD OTOČAC -PONOSNIM

 

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima