Važna obavijest nezaposlenima vezana uz početak isplate božićnica

Objavljeno: 16/12/2018

GOSPIĆ-Sutra kreće isplata božićnica nezaposlenima i umirovljenicima na području Grada Gospića.  Iz Grada  stiže važna obavijest osobama koje se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Gospić.

Obavještavamo sve osobe koje se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Gospić da isti nije u mogućnosti Gradu Gospiću dostaviti popis nezaposlenih osoba zbog informatičkih ograničenja.

S obzirom na navedeno, molimo sve osobe koje se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba, da na dan isplate Božićnice podignu Potvrdu da se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba koju izdaje Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Gospić.

Potrebni dokumenti:

 

  • OIB, preslika osobne iskaznice ili Uvjerenje o prebivalištu (ukoliko osobnom iskaznicom nije dokaziv uvjet prebivališta na području grada Gospića u neprekidnom trajanju 6 mjeseci zaključno sa danom isplate),
  • Potvrdu od Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Gospić koja je izdana na dan podizanja Božićnice,
  • osobe koje su se prijavile u evidenciju nezaposlenih osoba od 01. prosinca 2018. godine dužne su dostaviti i dokument iz kojeg je vidljiv razlog prijave u evidenciju nezaposlenih osoba (presliku svjedodžbe/diplome, presliku dokumenta o prestanku radnog odnosa ili neki drugi dokaz),
  • po potrebi i ostale dokaze.

 

 Božićnica će se isplaćivati od 17. do 21. prosinca 2018. godine u Gradskoj vijećnici Grada Gospića, Budačka 55,  u vremenskom periodu od 09.00 do 14.00 sati.

Za osobe koje žive i imaju prebivalište u Ličkom Osiku isplata Božićnice vršiti će se 20. prosinca 2018. godine u prostorijama Osnovne škole Dr. Franje Tuđmana  Lički Osik u vremenskom periodu od 16.00 do 18.00 sati.

Možda Vas zanima