IGROKAZ U ŽUPANIJI: župan Milinović predstavio proračun koji je pao na skupštini birtijašima i svojim prijateljima

Objavljeno: 10/01/2019

GOSPIĆ- Čudno priopćenje s popratnim fotografijama stiglo je danas na elektronsku poštu medija. Župan Darko Milinović predstavio je proračun za tekuću godinu koji je na Staru godinu pao na Županijskoj skupštini grupi “gospodarstvenika”. Proračun je pao i on je za sada mrtvo slovo na papiru tako da nije jasna svrha ovoga igrokaza. Fotografije jasno pokazuju tko su gospodarstvenici, neka se nitko ne naljuti, kojima je on predstavio proračun. Radi se o vlasnicima ugostiteljskih objekata u Gospiću, vlasnicima još nekoliko tvrtki i najbližim mu prijateljima. Ukratko igrokaz oko Ličko-senjske županije se nastavlja. Priopćenje iz županije donosimo u cijelosti:

Danas je župan Darko Milinović održao radni sastanak sa dijelom gospodarstvenika na kojem je prezentirao proračun Ličko-senjske županije koji nije prošao na Županijskoj skupštini. Također je prezentirao i moguće posljedice ne donošenja proračuna i problema sa povlačenjem EU sredstava te isplatom plaća proračunskim korisnicima koji sredstva dobivaju po programima i natječaju.

Milinović je naglasio da će nastaviti sa predstavljanjem tog proračuna sve do novih izbora jer smatra da je ovo dobar proračun i želi ga predstaviti apsolutno svima kako bi dobio eventualno sugestije do predstavljanja novog proračuna nakon formiranja Skupštine. Nakon proračuna uslijedila je rasprava te poziv Milinovića da će se ponovno sastati sa svim zainteresiranim nakon izbora kako bi novi proračun bio potpuno transparentan i dostupan svima. Župan Milinović nastaviti će sa  ostalim gospodarstvenicima, ali i svim ostalima razgovarati u narednom periodu.

Lika-express

FOTO kabinet župana

Možda Vas zanima