Do utorka 29.kolovoza prijavite štete od elementarne nepogode uzrokovane sušom!!!

Objavljeno: 26/08/2017

GOSPIĆ- Podsjećamo da je prije nekoliko dana, a nakon što je to zatražio gradonačelnik Gospića, Ličko-senjski župan proglasio elementarnu nepogodu suša za područje grada Gospića. Štete se mogu prijaviti do utorka 29.kolovoza, prijave nakon toga neće se uvažiti. Zato pozivamo poljoprivrednike kojima je suša nanijela štetu da ju o prijave. Detaljnije informacije, kao i potrebna dokumentacija mogu se pronaći i na internetskoj stranici Grada. Obavijest iz Grada Gospića prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo sve poljoprivrednike s područja Grada Gospića da podnesu prijavu za materijalnu štetu na poljoprivredi koju su imali zbog vremenskih nepogoda uzrokovanih
sušom.
Prijava se podnosi na za to predviđenom obrascu (EN-P) koji se može preuzeti u Gradu Gospiću, Budačka 55, Gospić i na Službenim stranicama Grada Gospića.

Rok za prijavu štete je:
od 24. kolovoza 2017. godine (četvrtak) do 29. kolovoza 2017. godine (utorak)
Prijavitelj je dužan uz popunjeni obrazac prijave koji će dobiti od djelatnika Gradske uprave Grada Gospića upisati: broj katastarske čestice i katastarsku općinu na kojoj je zasađena poljoprivredna kultura, kulturu sa pojedinačnim površinama ( obavezno u ha), kao i procijenjeni postotak štete i priložiti presliku osobne iskaznice i presliku bankovne kartice na koju se može vršiti uplata šteta.
Pomoć u popunjavanju obrazaca građani mogu dobiti:
– Svakog radnog dana u vremenskom periodu dok traje rok za prijavu od 08:00 do
15:00 sati-soba 25
Popunjene obrasce slati na email: drago.jovanovic@gospic.hr

PRIJAVE NAKON 29. KOLOVOZA 2017. g. NEĆE SE UVAŽITI.

Možda Vas zanima