Petar Krmpotić odlazi s mjesta predsjednika HDZ-a Gospić!

Objavljeno: 12/10/2017

GOSPIĆ- Ono što se već dulje vremena najavljuje, a što je na kraju krajeva na posljednjoj sjednici skupštine Ličko-senjske županije potvrdio i predsjednik Ličko-senjskog HDZ-a Darko Milinović, dosadašnji predsjednik HDZ-a Gospića Petar Krmpotić to više neće biti. Njegovog nasljednika, za sada samo u funkciji vršitelja dužnosti, doznati ćemo sutra na konferencij za novinare. Najavljujući tu pressicu iz HDZ-a ističu:

 Nakon analize izbornih rezultata GO HDZ – a  Gospić zahvalio  je biračima što su ponovno dali povjerenje HDZ-u te na taj način omogućili da HDZ ima i predsjednika Gradskog vijeća.

Nakon analize izbora za gradonačelnika utvrđeno je da izborni rezultat ne može zadovoljiti snagu i ambiciju najjače stranke u gradu. Nakon provedene analize, dosadašnji predsjednik  GO HDZ- a  Gospić zahvalio se Gradskom odboru  , svim članovima i simpatizerima te je kako i dolikuje istinskom HDZ-ovcu iz moralnih razloga podnio ostavku na mjesto predsjednika  Stranke.

HDZ će na sutrašnjoj konferenciji koja će se održati u 11:30 objaviti ime vršitelja dužnosti predsjednika G.O.HDZ-a Gospić koji će imati zadatak da u statutarnom roku provede izbore za novog predsjednika, i to po principu jedan član-jedan glas. Nakon nešto više od 4 mjeseca od  izbornog poraza u borbi za gradonačelnika ličke metropole Petar Krmpotić odlazi s čela gospićkog HDZ-a, ime privremenog ili možda nakon izbora i trajnijeg predsjednika doznati ćemo sutra.

 

Milan Tomašević

Možda Vas zanima