Pjer i Marta na koračić od novog posla

Objavljeno: 29/11/2017

GOSPIĆ- Obavi li dobro pisano testiranje i intervju bivši gradonačelnik Gospića Petar Krmpotić, upravo onako kako je nedavno pisao naš portal   , postati će pročelnik-tajnik Tajništva Ličko-senjske županije. Naime, županijsko povjerenstvo za provedbu natječaja objavilo je da će se u ponedjeljak 4.prosinca u 10 sati održati pisano testiranje i intervju za spomenuto radno mjesto čemu može pristupiti jedini kandidat koji je zadovoljio formalne uvjete iz natječaja. Naravno, radi se o Petru Krmpotiću.  Pisano testiranje i intervju provodi se u cilju prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja objavljenog 10. studenoga 2017. godine u «Narodnim novinama» br. 109 i ispravkom u br. 110 za imenovanje pročelnika/ce i prijam službenika/ce u upravna tijela Ličko-senjske županije. Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti može pristupiti samo kandidat koji ispunjava formalne uvjete iz natječaja: PETAR KRMPOTIĆ, Gospić– stoji u objavi.

Mrvicu teži posao od svog bivšeg šefa imati će njegova bivša zamjenica, vrlo vjerojatno buduća voditeljica Odsjeka za školstvo, kulturu, tehničku kulturu, informiranje i sport u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti Marta Grgurić. Naime u ponedjeljak 4.prosinca od 8 sati uz nju će pisanu provjeru i intervju imati još jedna kandidatkinja koja je ispunila formalne uvjete iz natječaja, Marina Duić iz Bistre.

 Eto, tako vam je to u modernoj hrvatskoj politici. Nakon što su proljetos izgubili izbore njih dvoje su primali naknadu koja im zakonski pripada, odnosno plaću. Drugim riječima skoro 6 mjeseci bili su bez posla,ali ne i bez plaće. Sada kada im to ističe dobiti će novi posao. S druge strane od danas važi natječaj za stipendiranje studenata koji je raspisao aktualni gradonačelnik Gospića Karlo Starčević koji stipendije dijeli od plaće gradonačelnika koju ne uzima. U najmanju ruku paradoksalno, zar ne?

Milan Tomašević

Možda Vas zanima