Tomislav Užarević novi predsjednik HDZ-a Plitvička Jezera

Objavljeno: 30/05/2018

 

PLITVIČKA JEZERA- Održani su prijevremeni unutarstranački izbori za Predsjednika općinske organizacije HDZ-a Općine Plitvička jezera, prvi puta po načelu “jedan član, jedan glas”. Tomislav Užarević jedini kandidat za predsjednika dobio je potreban broj glasova i postao je  predsjednik  Općinske organizacije HDZ-a  Općine Plitvička jezera.

Održana je i  Izborna skupština općinske organizacije HDZ-a Općine Plitvička jezera u Korenici. Od ukupno 81 izaslanika, koliko ih je pozvano na Izbornu skupštinu odazvalo se 57 izaslanika. Na Izbornoj skupštini izabrani su članovi OO HDZ-a Općine Plitvička jezera i to redom: Ivan Galešić, Nina Čančar, Mladen Agatić, Mladen Vidović,Rudo Šapina, Zora Dragičević, Mario Ferderber, Ivica Jandrić, Darko Jurković, Marko Rumenović,Ivan Majetić, Hrvoje Kukuruzović. Birani su i članovi Nadzornog odbora, izaslanici na Izbornu skupštinu Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije te izaslanici na XIX. Opći sabor HDZ-a.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i Povjerenik ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije Darko Nekić prof,  Tajnica Povjerenstva Nada Marijanović i član Tomislav Kovačević te Povjerenik GO HDZ-a Grada Gospića Ivica Radošević.  Prigodnim govorom obratila se Tajnica Povjerenstva uputivši čestitku novoizabranom predsjedniku i budućem OO HDZ-a Općine Plitvička jezera s nadom da će se HDZ ponovno pozicionirati na ono mjesto koje mu pripada. Osvrnula se i na protekli period u kojem se govorkalo o podjelama i frakcionaštvu unutar stranke rekavši kako su to neistine i da smo svi zajedno okupljeni oko istog cilja a to je boljitak i prosperitet HDZ-a, a shodno tomu i Općine Plitvička jezera i Ličko-senjske županije.

Povjerenik Darko Nekić,  pridružio se čestitkama u svoje osobno ime te u ime  Povjerenstva ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije. Zaželio je puno uspjeha u budućem radu i predsjedniku Tomislavu Užareviću i novoizabranom OO HDZ-a. Prisjetio se i zahvalio svima  koji su u proteklim vremenima doprinijeli da HDZ bude vodeća snaga izražavajući nadu da će zajedničkim ponovno snagama dovesti HDZ na vlast u Općini Plitvička jezera.

 

OO HDZ- Općine Plitvička jezera

Možda Vas zanima