Interijeri Zadro – moderne kuhinje po mjeri

Objavljeno: 27/11/2019

Kuhinja je po mnogima najvažniji kutak svakoga doma. Svakoga dana u kuhinji jedemo, družimo se sa najmilijima, guštamo. Stoga je jako bitno da je svaka kuhinja praktična, moderna, funkcionalna i kvalitetna. Velik broj tvrtki u Hrvatskoj nudi izradu kvalitetnih kuhinja po mjeri. Jedna od njih je i Interijeri Zadro sa sjedištem u najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj – West Gate.  Bilo da Vam treba kuhinja za mali stan, garsonijeru, apartman ili kuću – Interijeri Zadro će udovoljiti svim Vašim željama i zamislima. Kuhinje po mjeri izrađuju se isključivo po želji klijenta – prema nacrtu interijera. Na Vaš zahtjev ekipa iz Interijera Zadro dolazi u Vaš dom, vrši mjerenje prostora i daje idejno rješenje. Izborom modela i elemenata kreirate sami cijenu svoje kuhinje uz stručnu pomoć dizajnera. Prilikom izrade Kuhinja po mjeri Interijeri Zadro vode računa da kuhinja bude prilagođena prostoru klijenta. Paze da svaki komadić prostora bude iskorišten i vode računa o organizaciji kuhinje koje mogu biti različitih oblika. Iz ponude treba izdvojiti: Rustikalne kuhinje (Bianca, Artec i Di iorio), Moderne kuhinje (Iris, Zoe i Artec) te kuhinje od iverala. Interijeri Zadro također nude i mini kuhinje po mjeri koje po svojoj namjeni mogu biti ugrađene u garsonijere, male stanove i apartmane.Vrste materijala koje koriste su: puno drvo jasen, iveral, medijapan visoki sjaj, furnir MDF mat, akril, lacobel i staklo.

intzad1

Prilikom odabira modela kuhinje po narudžbi klijent određuje materijal, boje, okov, ručkice, radne plohe, stil, te kombinira elemente potrebne za pospremanje kuhinjskog pribora i  namirnica. Interijeri Zadro kao jedna od vodećih tvrtki za izradu kuhinja po mjeri raspolažu širokom paletom dekora i modela kuhinja , bilo da se radi o modernom ili klasičnom izboru, bilo da se radi o odabiru kuhinja  hrvatske ili talijanske  proizvodnje.

Proizvodi Interijera Zadro imaju prepoznatljivu liniju jednostavnosti u kombinaciji s modernim materijalima, te prate trendove u uređenju interijera.

Interijeri Zadro svakodnevno imaju velike akcije i popuste. Možete ih posjetiti svakim danom od 10-21h u prodajno – izložbenom  salonu na 1. katu trgovačkog centra Westgate te ostvariti i do 50% popusta na pojedine izložbene kuhinje. Želite li uštedjeti i vrijeme i novac – Interijeri Zadro su pravi odabir za Vas.

Možda Vas zanima