Dođite u subotu i nedjelju u Lovinac na biciklijadu Srce Velebita!!!

Objavljeno: 10/05/2018

LOVINAC- U subotu 12.svibnja u 10 sati ispred Hostela Sveti Rok starta biciklijada „Srce Velebita- Sveti Rok MTB Tour 2018.“ .

Prvi dan biciklijade, subota 12.5., moguće je izabrati dužu rutu Mile vode ili kraću rutu Suvajski bunari.

Drugi dan biciklijade, nedjelja 13.5., moguće je izabrati dužu rutu Majstorsku rutu (do Tulovih greda, ukupno 55 km, od toga 20 km uspona) – brdska vožnja po dobrom makadamu uz posjet lokacijama gdje je 60-ih godina sniman film Winnetou. Sudionike koji izaberu kraću rutu Zir- putevima izvora, mlinova i lokalnih OPG-ova ukupne dužine oko 25 km, očekuje ugodna vožnja primjerena za cijele obitelji kroz prekrasne predjele lovinačkog kraja podno najljepših vrhova Velebita.

U subotu je organiziran i zabavni program uz „Ličke igre“ – potezanje konopa, kamena s ramena, skakanje u vrećama i utrka s krumpirima, a najbolje očekuju zanimljive nagrade.

I ove godine organizatori, uz pomoć sponzora i partnera, organiziraju tombolu s atraktivnim nagradama, a sav prihod namijenjen je za opremanje novo osnovanog Kulturno-informativnog centra u Lovincu.

Organizatori Općina Lovinac, Outdoor Lab i LiTo primaju i kasne prijave u subotu od 8 do 9:40 odnosno u nedjelju od 7 do 8:40 ispred Hostela Sveti Rok po cijeni od 130 kn za oba dana ili 80 kn samo za jedan dan. Kotizacija pokriva ručak u subotu i nedjelju ( ili samo jedan ručak za jednodnevne kotizacije), majicu utrke, sponzorske pakete te okrijepu na kontrolnim točkama na naznačenim rutama.

Možda Vas zanima