Gospićki rukometaši sudjelovali na nekoliko natjecanja i ostvarili odlične rezultate!!!

Objavljeno: 18/12/2017

 

GOSPIĆ- Posljednji aktivni vikend u ovoj godini bio je za rukometaše Gospića jedan od zahtjevnijih za organizaciju, ali i jedan od najuspješnijih, te stavio “točku na i” još jedne vrhunske kalendarske godine.

Gospićki su rukometaši s više od 70 članova raspoređenih u 10 ekipa sudjelovali na turnirima u Opatiji, Zagrebu i Velikoj Gorici, te osvojili 6 ekipnih i čak 12 individualnih nagrada.

Na Božićnom turniru u Opatiji Gospićani su sudjelovali sa 6 ekipa i ostvarili sjajne rezultate. U Gospić su se vratili s dva prva, te po jednim drugim i trećim mjestom, dok su njihovi igrači dobili brojne individualne nagrade.

Dječaci 2009. – 1. mjesto – Filip Jurković – najbolji golman, Vito Maras – najbolja ekipa turnira

Dječaci 2008. – 2. mjesto – Andrej Dukarić – najbolji golman, Josip Dizdar – najbolja ekipa turnira

Dječaci 2007. – 1. mjesto – Vedran Hećimović – najbolji igrač, Karlo Kosović – najbolja ekipa turnira

Djevojčice 2009. – 3. mjesto – Paulina Franjić – najbolja ekipa turnira

U isto vrijeme odvijao se dvodnevni turnir u organizaciji RŠ Vučići pod nazivom ZG-VG KUP 2017. U subotu su se utakmice igrale u Sesvetama, a  Gospićani su sudjelovali s jednom ekipom djevojčica 2008. godišta i jednom ekipom dječaka 2008. koji su se natjecali u konkurenciji 2007. godišta.

Djevojčice su zadovoljile ostvarivši 3 pobjede i 3 poraza, dok su dečki odličnim igrama u konkurenciji jedne godine starijih dječaka ostvarili nestvarno 3. mjesto, a Luka Borovac je uvršten u najbolju ekipu turnira.

Po završetku subotnjeg turnira, dio ekipe se vratio u Gospić, a dječaci 2008. i djevojčice 2009. godišta su otputovali u Veliku Goricu, prespavali i u nedjelju sudjelovali na turniru u svojim godištima.

Dečki su uvjerljivim pobjedama osvojili prvo mjesto u grupi, a u polufinalu bili bolji od svojih vršnjaka iz Senja, da bi u finalu ostvarili prvi poraz od ekipe Vučića i osvojili 2. mjesto. U najbolju ekipu turnira uvršteni su Mladen Marković i Mateo Jergović.

Djevojčice su također bile uvjerljive i zbog jednog poraza zauzele 2. mjesto na turniru. U najbolju ekipu uvrštene su Nika Ivančić i Lucija Erega.

Čestitke svim igračima i njihovim trenerima na velikim uspjesima i odličnom kraju 2017. godine!!!

 

RK Gospić/Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima