Hrvatska Lutrija otvara Natječaj za dodjelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za opremanje Streetball igrališta

Objavljeno: 27/10/2023

ZAGREBNatječaj za dodjelu sredstava za opremanje Streetball igrališta otvara Hrvatska Lutrija povodom  50 godina uspješnog rada i djelovanja.  Sredstva će biti dodijeljena jednom gradu ili jednoj općini u svakoj županiji na području Republike Hrvatske te jednoj gradskoj četvrti u Gradu Zagrebu. Od pristiglih prijava, slučajnim odabirom (izvlačenjem) će se odabrati gradovi, općine ili četvrt koja će ostvariti pravo na donaciju sredstava do najviše 12.000,00 eura za izgradnju i opremanje Streetball igrališta. Više informacija o Natječaju dostupno je na linku   https://www.lutrija.hr/hl/streetball. Rok za prijave je 20.11.2023. do 15 sati.

Streetball je moderna vrsta ulične košarke koja se obično igra u malim timovima i prava je forma košarke    za poticanje sportske zabave i druženja na otvorenom.

Ulaganjem od ukupno 252.000,00 eura u Streetball igrališta, Hrvatska Lutrija želi stanovnicima diljem Lijepe naše osigurati više kvalitetnih sportskih sadržaja, kako bi svoje slobodno vrijeme proveli u rekreativnim aktivnostima i svježem zraku.

Korporativne komunikacije Hrvatske lutrije

Možda Vas zanima