Kostreni naslov na Herojima Domovinskog rata u Karlobagu!!!

Objavljeno: 29/07/2019

KARLOBAG- U  Karlobagu,  povodom nadolazeće proslave dana Pobjede, dana Domovinske Zahvalnosti i dana Hrvatskih Branitelja  održan je  7.Malonogometni turnir „Heroji Domovinskog Rata“. Na karlobaškim Herojima,  koji su se i ove godine održali tjedan dana prije same proslave VRO „Oluja“,  nastupalo je ukupno 6 vrlo jakih i izjednačenih malonogometnih momčadi koji su se borili za pehar pobjednika ovog velikog malonogometnog turnira.
Prvo mjesto osvojili su debitanti na Herojima UDVDR Kostrena pobijedivši domaćine MNK Karlobag nakon izvođenja sedmeraca dok je udruga SJP Tigar osvojila 3 mjesto. Turnir je odigran u sjajnoj navijačkoj i nogometnoj prestavi pred više od 600 gledatelja i posjetitelja koji su zbilja mogli uživati u vrhunskim potezima malonogometnih majstora
Nakon odigranog zabava i prava nogometna fešta se preselila u Beach bar Tatinju.

Članovi Mnk Karlobaga uz pomoć ostalih sudionika turnira oko 22:00 sata napravili su sjajan dekor na oduševljenje mnogih spuštanjem koreografije na kojoj su se našlo ime Vukovarskog Heroja Blage Zadre kojemu su domaćini posvetili ovogodišnje Heroje.

Svakako još vrijedi spomenuti da je Mnk Karlobag ove godine u suradnji sa TZ Karlobag, OŠ Karlobag i sportsko-kulturnom udrugom Fortica organizirao zbilja hvale vrijednu humanitarnu lutriju za kupnju medicinske i ostale opreme ambulanti Karlobag. Dvodnevni program proslave u Karlobagu povodom 24-e obljetnice od završetka Vojno redarstvene akcije Oluja organiziran je na jako visokoj razini i stoga zasluženo nosi ime jednog od ponajboljih malonogometnih turnira općenito na ovim prostorima.

Organizatori turnira Mnk Karlobag srdačno se zahvaljuje još jednom svim sponzorima, donatorima, medijskim pokroviteljima, sudionicima, Braniteljskim udrugama, gostima, uzvanicima i volonterima što su pomogli oko organizacije samog događaja sa kojim pokazuju da Karlobag nije niti nikada neće zaboraviti naše Heroje koji su svoje živote položili na Oltar Domovine Hrvatske.

REZULTATI 7.MT „Heroji domovinskog rata“

 

SKUPINA A

UDVDR KOSTRENA- HEROJI ULICE 2-1

(Malenić, Rački/ Balen)

MNK KARLOBAG- HEROJI ULICE  1-0

(Šamija)

MNK KARLOBAG- UDVDR KOSTRENA 3-3

(Vrban, Šamija, Perić/ Ugrina, Rački, Malenić)

 

SKUPINA B

CESARICA- 9.GBR „VUKOVI 1-2

(Bulum ag/ Bulum, Bulum)

UDRUGA SJP TIGAR- 9.GBR „VUKOVI“ 2-3

(Marković, Župan/ Šarić, Bulum, Bulum)

UDRUGA SJP TIGAR- CESARICA 2-1

(Lovrić, Lovrić)

 

POLUFINALE:

UDVDR KOSTRENA- UDRUGA SJP TIGAR 3-0

(K. Milinović, Malenić, Rački)

9.GBR „VUKOVI“- MNK KARLOBAG 1-3

(Štimac/ Šamija, Šarić ag, Perić)

 

ZA 3. MJESTO:

UDRUGA SJP TIGAR- 9.GBR „VUKOVI 1-0

(Lovrić)

FINALE;

UDVDR KOSTRENA- MNK KARLOBAG 0-0 (p 3-2)

Najbolji strijelac; Nikola Bulum (9.GBR „Vukovi“ 4 gola)

Najbolji golman; Ivan Zuanović (Mnk Karlobag)

Najbolji igrač; Sandro Ugrina (UDVDR Kostrena)

Ivica Došen

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima