Krenuli treninzi mlađih uzrasta Rukometnog kluba „Gospić“

Objavljeno: 03/09/2021

GOSPIĆ- Ekipa seniora Rukometnog kluba „Gospić“ se za svoje natjecanje u 1.HRL jug priprema već gotovo mjesec dana, a nakon gotovo dva i pol mjeseca ljetne stanke i odmora kreću rukometne obveze grupa mlađih uzrasta koje djeluju pri klubu. Prvo okupljanje i treninzi grupa velikog rukometa dječaka i djevojčica u Gospiću održani su u srijedu, 1. rujna , na nogometnom stadionu Balinovac, gdje će tri grupe dječaka 2006. – 2011. godišta i dvije djevojčica 2007. – 2011.godišta trenirati do kraja tjedna.

Već početkom školskih obveza, od ponedjeljka 6. rujna , počinju treninzi u dvorani te će s treniranjem krenuti i grupe dječaka i djevojčica malog rukometa kao i grupe u Korenici, Udbini i Brinju.

U sezoni 2021./2022. pri klubu će trenirati 17 grupa (7 grupa velikog i 10 malog rukometa) o kojima će brigu voditi čak 10 školovanih rukometnih trenera. Dječaci i djevojčice velikog rukometa natjecati će se u ukupno 10 liga, 7 državnih liga u organizaciji Hrvatskog rukometnog saveza i 3 županijske lige u organizaciji Rukometnog saveza Primorsko-goranske županije.

Svim članovima, trenerima i roditeljima želimo puno upornosti i sreće u radu tijekom nove sezone za koju se nadamo da neće biti prožeta prekidima prouzrokovanim virusom COVID-19.

RK Gospić

Možda Vas zanima