Marijan Kustić novi dopredsjednik HNS-a

Objavljeno: 07/03/2017

U Zagrebu je danas održana redovna skupština Hrvatskog nogometnog saveza. Za lički sport najvažnija je vijest da je predsjednik Županijskog nogometnog saveza Ličko-senjske županije Marijan Kustić izabran za dopredsjednika na nacionalnoj razini. Kako na svojim službenim stranicama prenosi HNS S obzirom da je dopredsjednik HNS-a Damir Mišković zbog čestih putovanja i poslovnih obveza podnio ostavku na svoju funkciju, uz ostanak u Izvršnom odboru, predsjednik Davor Šuker predložio člana Izvršnog odbora Marijana Kustića iz Središta Rijeka za novog dopredsjednika, kako bi svako središte i dalje imalo po jednog dopredsjednika. Kustić je jednoglasno imenovan do isteka mandata sadašnjeg Izvršnog odbora.

Hvala na prijedlogu i na jednoglasnoj potpori. Smatram da se radi o vrlo važnoj funkciji te ću zastupati interese svih središta i županijskih saveza. Medijske napade na HNS smatram neopravdanima, a za utakmicu s Ukrajinom treba nam jedinstvo. Apeliram na rad u interesu hrvatskog nogometa, kako bismo reprezentaciji i stožeru osigurali mir u pripremi utakmice. Moramo im biti 12. igrač na putu prema Rusiji, rekao je Kustić, a prenosi HNS.

Marijan Kustić,  tako, osim što se strelovito uspinje kao političar kroz HDZ pa je čak, u prošlom kratkotrajnom sazivu dogurao i do Sabora, sada je i u nacionalnom nogometnom savezu skočio za još nekoliko stepenica u odnosu na svoj dosadašnji status. Nadamo se da će osim Kustića, dobitnici nakon ove skupštine biti i lički nogometni klubovi koji životare, igraju u lošim uvjetima, često zaboravljeni i od svojih lokalnih jedinica.

 

HNS/Milan Tomašević

Možda Vas zanima