Mladi gospićki rukometaši osvojili Ljubuški

Objavljeno: 26/02/2017

GOSPIĆ- Mlađi rukometaši Gospića nastupili su na turniru u Ljubuškom s dvije ekipe. Godište 2007.je osvojilo turnir, dok je 2008.godište poraženo u finalu. Iz RK Gospić s ponosom nam javljaju da su  dečki  u svakom pogledu sebe, svoje roditelje, trenere, klub i grad Gospić predstavili u najboljem mogućem svjetlu. Za ovu generaciju dječaka  bio je ovo  prvi višednevni turnir, nekima prvo “ozbiljnije” odvajanje od roditelja, a većini prvo spavanje daleko od svoje obitelji, no sve je prošlo bez i jednog problema.

Iz Gospića put Ljubuškog se krenulo u petak, 24.2.2017. godine, i nakon lagane četverosatne vožnje stiglo u Međugorje. Spavanje je organizirano u iznimno lijepom pansionu Luburić gdje su gostoljubivi domaćini pripremili veoma ukusnu večeru i doručak, te našu ekspediciju pohvalama za kulturu i ponašanje ispratili na turnir u Ljubuški- pišu nam iz gospićkog rukometnog kluba.

Na turniru, na kojem je sudjelovalo ukupno 39 ekipa, gospićani su “pobrali” nove simpatije budući su do finalnih utakmica ostvarivali uvjerljive pobjede. Svakako treba spomenuti da su pojedine utakmice naši rukometaši završili i bez primljenog gola.  U finalima  je ipak uspješnije bilo 2007. godište koje je pobjedom protiv RK Izviđač osvojilo 1. mjesto, dok su dečki 2008. godišta porazom od ekipe Vučića osvojili 2.mjesto. Za najboljeg igrača turnira proglašen je  Vedran Hećimović (2007.), a za golmana Karlo Korečić (2008.).

 

Milan Tomašević/RK Gospić

Možda Vas zanima