Održan Olimpijski festival dječjih vrtića Ličko-senjske županije

Objavljeno: 17/05/2024

GOSPIĆ- organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, kroz Ured za programe lokalnog športa i organizaciji Zajednice sportova Ličko-senjske županije, te pod domaćinstvom Dječjeg vrtića “Carić” iz Novalje održan je Olimpijski festival dječjih vrtića na nivou Ličko-senjske županije za 2024.g. pod sloganom “I ja ću biti olimpijac”.

Na festivalu sudjelovalo 6 vrtića sa oko 200 djece – DV Ciciban iz Otočca, DV Mali medo iz Lovinca, DV Pahuljica iz Gospića, DV Slapić iz Korenice, DV Travica iz Senja te domaćini DV Carić iz Novalje.

Uz odlično raspoloženje, maleni natjecatelji borili su se u 5 disciplina – trčanje 50m, štafeta 4x25m, skok u dalj, bacanje loptice i mali nogomet.

Najbolji su bili ekipa DV Pahuljica iz Gospića, koji su osvojili pehar najbolje ekipe u ukupnom plasmanu. Drugo mjesto osvojio je DV Travica iz Senja, a treće DV Slapić iz Korenice. Fair play nagradu je ove godine kući je ponio DV Mali medo iz Lovinca.

Program je započeo s plsnom točkom “Proljetna vila”, a Festival je otvorio gradonačelnik Grada Novalje, Ivan Dabo. Nagrade najboljima dodijelio je predsjednik Zajednice sportova Ličko-senjske županije,  Milan Radošević.

ZSLSŽ

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima