Plamen Sportskih igara mladih dolazi u Gospić

Objavljeno: 24/03/2024

Sportska dvorana Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću u utorak, 26. ožujka u 9 sati domaćin je Telemach Dana sporta u organizaciji Plazma Sportskih igara mladih. Nasportsko-edukativnom danu djeca će se imati priliku natjecati u graničaru i atletici. Najbolje ekipe i najbrži trkači izborit će plasman na državnu završnicu koja će se održati krajem srpnja u Rijeci.Djeca koja izbore plasman na državnu završnicu tri dana će se besplatno kupati, igrati i družiti s vršnjacima iz cijele Hrvatske.

Plazma Sporske igre mladih potiču na toleranciju, inkluziju, fair play, ali i korektno navijanje, tako da od ove godine posebna nagrada dodijelit će se i najboljoj navijačkoj ekipi.

PlazmaSportskeigremladihpružajuprilikudjeciosnovnoškolskog i srednjoškolskoguzrasta da od siječnja do rujnabesplatnosudjeluju u vrhunskoorganiziranimnatjecanjima u 10 sportova. Otvorenesuprijavezasvesportske discipline: Tommy turnir u malomnogometu, Coca-Cola Cup u nogometu, HEP rukometniturnir, Kinder turnir u uličnojkošarci, odbojcinapijesku, MIS turnir u odbojci, Fide turnir u šahu, stolnomtenisu, PAKET24 Cup u tenisu.Pravosudjelovanjaimajusvipojedinci i sveslobodnoformiraneekipe, ljubiteljizdravognačinaživota i druženja, a nesamodjecakoja se aktivnobavesportom. Prijavesubesplatne i otvorenena web stranici igremladih.com.

Plazma Sportske igre mladih najveća su sportsko amaterska manifestacija u Europi, a ove godine samo u Hrvatskoj okupit će više od 110.000 djece i mladih.

Matea Kekez

Možda Vas zanima