Na događanja povodom Dana grada s COVID potvrdom o cijepljenju ili oboljenju ili s testom

Objavljeno: 20/07/2021

Poštovani sugrađani i gosti,

Grad Gospić 22. srpnja slavi blagdan svoje nebeske zaštitnice Svete Marije Magdalene i Dan Grada Gospića. I ove ćemo godine,  kao i uvijek do sada,  tim povodom imati bogat glazbeni i kulturni program. 22. srpnja već od 19.00 h na Trgu Stjepana Radića postrojit će se Povijesne postrojbe, a domaćin je naša Lička pukovnija. Nakon postrojavanja moći ćete uživati u koncertu grupe Kumovi, ali i naše iznimne pjevačice i zvijezde hrvatske glazbene scene Nine Badrić.

  1. srpnja od 21.00 h Grad Gospić za vas organizira Večer tamburice također na Trgu Stjepana Radića.

Svima vam je poznato da je organizacija koncerata drugačija nego prethodnih godina. Nužno je poštivati propisane protuepidemijske mjere kako bismo spriječili prijenos coronavirusa.

Stoga vas obavještavamo da je 22. i 23. srpnja 2021.godine na koncert Nine Badrić i na  Večer tamburice  potrebno je predočiti potvrdu o cijepljenju ili da ste preboljeli Covid-19.

Onim posjetiteljima koji ne posjeduju potvrdu o cijepljenju, a žele nesmetano ući na prostor Trga Stjepana Radića  bit će  omogućeno besplatno testiranje brzim antigenskim testovima. Testiranje će se provoditi 22. i 23. srpnja od  18.00 do 22.00 sat na, na Trgu Stjepana Radića (na parkiralištu, ispred Ureda za obranu ).

Molimo vas da poštujete sve propisane mjere koje je naložio Stožer civilne zaštite RH kako bismo se svi zajedno zaštitili od prijenosa bolesti.

 

S poštovanjem,

Grad Gospić

 

Možda Vas zanima