Seniori RK Gospić i dalje nižu poraze

Objavljeno: 23/10/2017

GOSPIĆ- Rukometaši Gospića poraženi  su i u 3. kolu druge hrvatske lige, skupina zapad. Gostovali su u Karlovcu i poraženi od stalne “mušterije”  Dubovca 32:30.

Gotovo cijelo prvo poluvrijeme je ekipa Gospića pružala mlaku igru, pogotovo u obrani gdje su domaćini s lakoćom dolazili u situacije za pogodak, no to nije bilo vidljivo na rezultatu (zaostatak 6:4, 8:6, 10:8). U drugom dijelu prvih 30 minuta utakmice ekipa Dubovca kažnjava sve propuste i na odmor odlazi sa 7 pogodaka prednosti (19:12). Nakon odmora se nastavlja u istom ritmu, domaćini dolaze i na +8 (22:14), te u svojim glavama 20-ak minuta prije kraja završavaju utakmicu. To im se umalo obilo o glavu, budući su Gospićani počeli igrati znatno agresivnije i odlučnije. Napad po napad, obranu po obranu i uspjeli su smanjiti zaostatak na -3 (30:27) 5 minuta prije kraja utakmice. U završnici utakmice ne uspijevaju realizirati izrađene prilike, te dolaze do poraza 30:32. Uz solidne golmane Kolačevića i Brkljačića napadački su se istakli Pavelić i Udiljak s po 6, te Jelić, Brajković i Blašković s po 4 pogotka.

Nakon ovoga poraza Gospić je usamljen na dnu ljestvice s tri poraza. Sljedeći vikend je na rasporedu 4. kolo, kada na domaći teren u Gospiću dolazi ekipa Rovinja, trenutno sedmoplasirana s jednom ostvarenom pobjedom,  protiv koje će se pokušati prekinuti negativan niz.

 

Vanja Antić/Milan Tomašević

Možda Vas zanima