Priopćenje SDP-a Otočac: preminuo je Mile Tomaić!!!

Objavljeno: 21/06/2018

 

Poštovane sugrađanke i sugrađani,

U ulozi Predsjednika G.O. SDP-a Otočac, prenosim javnosti tužnu vijest da je danas 21.06.2018. u jutarnjim satima nakon duge i teške bolesti umro Mile Tomaić. SDP i grad Otočac ostali su bez čovjeka koji je neizbrisivo obilježio političku i društvenu scenu našega grada.

Mile Tomaić bio je jedan od najutjecajnijih političara grada Otočca. Kao dugogodišnji Predsjednik Gradske organizacije SDP-a Otočac, od njezina osnutka pa do danas jedan je od najzaslužnijih u stvaranju, opstojnosti i političkoj borbi za ideje socijaldemokracije. Kao čovjek u svom političkom angažmanu mnogima neshvaćen, ali u očima njegovih najbližih suradnika i prijatelja ostavio je neizbrisiv trag u borbi za političke ciljeve koji u svom središtu imaju čovjeka i čovjekovu  sreću i blagostanje.

Njegova istinska strast za politikom i socijaldemokracijom nije jenjavala ni u zadnjim trenucima njegova života. Odlaskom našega Mile, članice i članovi SDP-a gube iskrenog prijatelja i suradnika i aktualnog Potpredsjednika GO Otočac.

Izražavamo sućut i suosjećamo u boli s obitelji našega Mile.

Pogreb će se održati 23. lipnja 2018. u 17 h na groblju u Otočcu-Poljica

Knjiga žalosti biti će otvorena nakon pogreba u prostorijama Gradske organizacije SDP-a Otočac, Ulica Kralja Zvonimira 31A

Predsjednik G.O. SDP-a Otočac

Josip Dasović

Možda Vas zanima