Book- caffe Paradiso ponovno nam priprema nezaboravnu književnu večer. Dođite!!!

Objavljeno: 23/03/2018

OTOČAC- Na pragu da postane prekrasna tradicija i svakako predmet našeg iščekivanja, book cafe Paradiso ponovo je odlučio preplaviti grad Otočac novim valom pozitivne energije, ovaj put u liku spisateljice Lee Brezar, koja uz sve divne atribute koji joj se pripisuju, dodaje da vuče korijene iz naših Vivoza.

Možemo biti neskromni pa reći da je to jedan od razloga njene osebujnosti, neiscrpne motivirajuće energije i divote duše, ali nije ni potrebno tražiti razloge u prošlosti jer kako Lea kaže – ne postoji ni jučer, ni sutra, postoji samo danas.

Lea Brezar je, zajedno sa popularnom blogericom Alis Marić Pečarić bila gošća na svečanom otvorenju i prvoj promociji book cafe-a Paradiso 7.12.2017. gdje je predstavila svoj roman Kradljivci sreće, no nije ona tada ništa ukrala već darovala više no što se zamisliti može: lijepi slijed daljnjih promocija.

Novim nadahnućima Lea Brezar želi nas počastiti već slijedećeg tjedna i to 28.ožujka 2018. u 18:30 h povodom izlaska njezine druge zbirke pjesama PUSTI.

Moto same promocije koja je ujedno i motivacijsko predavanje, je – što ne možeš mijenjat´ – PUSTI!

Leina snaga i njena energična izvrsnost potiču upravo iz svih nesavršenosti njene prošlosti iz kojih je ona vještinom nekog čarobnjaka čiji je čarobni štapić samo ljubav pretvorila u čistu dobrotu i pozitivu te ih sad dijeli na svakom koraku.

Ukoliko ste pomislili  da ta večer ne može biti  ljepša, prevarili ste se. Cjelokupni dojam večeri čitanjem Leinih stihova upotpuniti će  članovi amaterskog kazališta Arupium iz Otočca.

Iz book cafe-a Paradiso još najavljuju: ovoga puta predstavljamo i radionicu Božičević, domaće umjetnike i kreativce, Elizabetu i Damira Božičević. Neizostavan su sudionik lokalnih sajmova gdje izlažu i prodaju svoje rukotvorine i nakit.

Čime oni krate duge, zimske dane, kako od običnog komadića drveta nastane lijep i koristan suvenir i uporabni predmet, što je to Gačanska kopča i kako je pronašla put do predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, doznajte slijedeći tjedan.

Neke stvari u životu zaista treba (pro)pustiti, ali promocija zbirke pjesama Lee Brezar „Pusti“ nikako nije jedna od tih!

Dođite, čekamo vas ……

 

Danijela Tonković

Možda Vas zanima