Book caffe Paradiso publici priredio još jednu ugodnu književnu večer

Objavljeno: 02/04/2018

OTOČAC- Na Književnoj večeri u book caffeu Paradiso u Otočcu predstavila se autorica Lea Brezar. Održala je motivacijsko predavanje na temu “Pusti što mjenjat ne možeš‘“pričajući o osobnim lekcijama koje je morala svladati na svom životnom putu.

Večer su otvorile moderatorica prof. Manja Kostelac Gomerčić i Tamara Jurković, domaćica cafe-a koja je prigodu iskoristila kako bi publici predstavila još nešto. Ovoga puta bila je to radionica supružnika Božičević, kreativnog dvojca već dobro poznatog lokalnoj javnosti.  Nadopunjujući se, stvaraju prava mala umjetnička djela. Osobiti naglasak daju prirodnosti materijala i njegovoj upotrebi . Izrađuju srebrni i bakreni nakit , tiffany predmete, tekstilne proizvode, predmete od drva, ogledala, križeve…pa je tako nastalo i „Pomagalo za čitanje knjige“.

Tijekom večeri, pjesme su čitali glumci amaterskog kazališta Arupium iz Otočca: Dario Eror, Josipa Marković, Vera Bradičić i Elizabeta Božičević.

JU Narodna knjižnica Otočac i ovoga puta je pružila podršku book cafe-u i samoj autorici čija djela će biti uvrštena u Zavičajnu zbirku knjižnice budući je Leino djetinjstvo vezano uz Vivoze, malo mjesto na obali rijeke Gacke od kuda potječe njezina majka.

Publiku je nagradila i radionica Božičević pa je tako Gačanska kopča otputovala u Gospić, a držač stranica za knjige čak u susjednu državu.

 

IZVOR: likaclub.eu

Možda Vas zanima