BRAVO: Ana Kreković iz Gospića finalistkinja izbora za najljepšu mamu Hrvatske!

Objavljeno: 15/05/2019

GOSPIĆ- Ana Kreković (35 godina) iz Gospića jedna je od finalistkinja izbora za najljepšu mamu Hrvatske. Finalna večer održati će se 1. lipnja u Šibeniku, na Trgu Republike Hrvatske, u 21 sat. Četrnaest finalistica boriti će se za titulu najljepše mame  i to u dvije kategorije: od  23/39 godina i 40/53 godine kategorija Dijamant.

Cilj ovog natjecanja je da se osim ljepote žene nagradi i sama uloga majke koju ima u obitelji i društvu. Majka je ne samo kućanica koja vodi brigu o svojim najdražima već je ona uspješna žena u poslovnom svijetu. Često su žene stavile svoje snove u ladice onog trenutka kad su se odlučile posvetiti majčinstvu. Iz tog razloga odlučili smo dati mogućnost svim majkama da se zabave, sklope nova prijateljstva, nađu vremena samo za sebe, pokažu svoj sjaj te prožive trenutak u kojem je upravo one u središtu pozornosti jedne večeri preko ovog natjecanja. Uz majku ova manifestacija ima za cilj promidžbu lokalnog bogatstva, običaja i važnosti turizma. Sve učesnice ovog natjecanja kako i njihovi pratioci, imati će priliku upoznati grad Šibenik i njegove ljepote i sa strane turističke destinacije. Sve mame finalistkinje biti će dio kalendara za 2019. godinu, te  će se snimati i promidžbeni video ovog natjecanja. Himna izbora već neko vrijeme na najljepši način promovira ono za što se zalažemo, čije je rijeći napisao Siniša Kostelac, uglazbio Hrvoje Herček, otpjevao Bojan Jambrošić a sve pod budnim okom Tonija Eterovića ” – kazala je Maja Gnjidic’ Verdecchia, vlasnica licence.

Šibenske djevojke i žene su oduvijek plijenile pozornost te bile proglašavane najljepšima na izborima ljepote duž Lijepe naše, pa i šire. Stoga nije ni čudno da su se zadnje vrijeme središnji izbori ljepote počeli organizirati u Šibeniku. Grad bogate kulturno-povijesne baštine, poput Krešimirova grada, prirodni je ambijent ovakvih manifestacija, a Gradska uprava će uvijek imati sluha prema organizatorima istih. Logistička potpora neće izostati ni Najljepšoj mami Hrvatske i već smo za ovaj događaj rezervirali gradsku top lokaciju – Trg Republike Hrvatske koji se nalazi između katedrale svetog Jakova, UNESCOv-va spomenika, i Gradske vijećnice,” kazao je zamjenik gradonačelnika Šibenika i prošlogodišnji član žirija  Danijel Mileta.

Maja Gnjidic’ Verdecchia

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

Možda Vas zanima