JAVNI POZIVI MINISTARSTVA HRVATSKIH BRANITELJA

Objavljeno: 27/04/2021

GOSPIĆ- Temeljem Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje od 2021. do 2023. godine Ministarstvo hrvatskih branitelja na svojoj web stranici objavilo je dva javna poziva i to:

 

  1. Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji s ciljem sufinanciranja troškova obrazovanja osoba iz ciljane skupine Programa te podizanja razne njihovog obrazovanja i promjene zanimanja u svrhu poboljšanja kvalifikacijske strukture i olakšavanja pristupa tržištu rada, a radi povećanja  njihove zapošljivosti, a koji je javni poziv otvoren do 14. svibnja 2021. godine, te

 

  1. Javni poziv za dodjelu potpora radu braniteljskih zadruga s ciljem resocijalizacije i socijalnog uključivanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji kroz zadruge koji je otvoren do 20. svibnja 2021 godine.

 

Daljnje informacije vezane za javne pozive, uključujući obrasce za prijavu, kao i popis potrebne dokumentacije dostupne su na web stranici Ministarstva hrvatskih branitelja: wwww.branitelj.gov.hr.

Zainteresirane osobe mogu se  javiti izravno Ministarstvu hrvatskih branitelja, Područni odjel Gospić, Kaniška 10, Gospić, tel. 053/575-377, mail: gospic@branitelj.hr

Možda Vas zanima