Lički vatrogasci ponovno osvjetlali obraz

Objavljeno: 21/06/2017

 

 

GOSPIĆ- Pripadnici vatrogasnih postrojbi Ličko-senjske županije još jednom su dokazali svoju humanost i profesionalnost  sudjelujući u gašenju  velikog požara na makarskom području, na čemu im zahvalu i čestitke na njihovoj nesebičnosti i požrtvovnosti  iskazuje župan Ličko-senjske županije Darko Milinović.

Temeljem zapovjedi glavnog vatrogasnog zapovjednika Republike Hrvatske županijski  vatrogasni zapovjednik Ličko-senjske županije  na gašenje požara  koji je izbio u ranim nedjeljnim jutarnjim satima na području Gornjih Tučepa i Podgore,  uputio je  21 vatrogasca i 7 vatrogasnih vozila iz nadležnosti   Županijske  vatrogasne  zajednice  u jedinstvenu borbu protiv vatrene stihije koja je poharala veći dio šumske površine, ali i bila potencijalna opasnost za  kuće i stanovnike tog kraja, kao i veliki broj turista koji trenutno borave na makarskom području.

Vatrogasci iz DVD Otočac, Sinac, Plitvička Jezera i Senj te JVP Gospić, Plitvička Jezera i Senj, još jednom su pokazali zajedništvo s drugim hrvatskim vatrogascima u borbi protiv  velikog požara i svoju spremnost odgovoriti na najveće izazove velikih nesreća.

Cijeneći prije svega njihovu hrabrost župan Milinović ističe da su naši vatrogasci ponos Ličko-senjske županije,  za koje će se u Kabinetu župana upriličiti prijam na kojem će im osobno župan mr. Darko Milinović dr.med.  izraziti zahvalnost i čestitke.

LSŽ/ Milan Tomašević

Možda Vas zanima