Po prvi put božićnice za umirovljenike i nezaposlene sa područja grada Gospića

Objavljeno: 20/12/2017

GOSPIĆ- U ponedjeljak je započela podjela božićnica umirovljenicima čija mirovina ne prelazi 1,500 kuna i nezaposlenim osobama evidentiranima na Zavodu za zapošljavanje. Tim povodom stiglo je priopćenje gradonačelnika Karla Starčevića koje prenosimo u cijelosti:

Grad Gospić, ove je godine po prvi puta povodom Božića i božićnih blagdana osigurao božićnice za svoje umirovljenike čija mirovina ne prelazi 1.500,00 kn kao i nezaposlene građane koji su prijavljeni na Hrvatski zavod za zapošljavanje. To je još jedan dokaz da Grad Gospić prema svojim skromnim mogućnostima itekako vodi brigu o svojim građanima.

Kako je već poznato isplata božićnica je još od ponedjeljka do četvrtka u Gospiću, a u četvrtak popodne na Ličkom Osiku za sve one koji imaju prijavljeno prebivalište na Ličkom Osiku.

Također svim nepokretnim i nemoćnim osobama božićnica će biti dostavljena u njihove domove, što je također primjer brige Grada Gospića za najosjetljivije i najugroženije sugrađane – stare i nemoćne, što će svakako i ubuduće činiti.

Možda Vas zanima