Promocija knjiga i degustacija sve popularnije medolade ovoga tjedna u book cafe-u Paradiso u Otočcu

Objavljeno: 16/10/2018

OTOČAC- Knjiga  “Budi Shhhefica svog života” Tanje Džido izašla je uoči Međunarodnog Dana žena ove godine i vjerujemo da taj datum nije izabran slučajno. Knjiga je nastala na temelju „autoričinog osobnog iskustva transformacije karijernog i životnog puta u samo godinu dana koji je popraćen u stvarnom vremenu na portalu Shhhefica, gdje su se čitatelji iz dana u dan mogli zajedno motivirati i rasti s autoricom. Nakon godinu dana, autorica je odlučila najčitanije članke pretočiti u knjigu te na taj način ponuditi motivaciju, inspiraciju i rad na sebi na jednom mjestu, u ilustriranom ružičastom izdanju, svim čitateljicama koje žele promijeniti svoj život.“

U goste nam dolazi i Maja PROvić rođena je 1974. godine u Vukovaru. Od kako zna za sebe, kroz život ide s velikom količinom energije, orijentirana pomaganju ljudima i PROaktivnim načinom razmišljanja kao odgovorom na životne izazove.

Kako edukaciju i učenje smatra vrijednim cjeloživotnim procesom i sama neprekidno ulaže u školovanja i usavršavanja iz područja osobnog interesa.

Danas je certificirani Life coach Međunarodne Akademije Inge Rock te CERTIFICIRANI Life & Mindfulness Coach TT COACHING® ACADEMY, uz još mnošvo drugih vještina.

  1. listopada 2018. održava se predstavljanje Majine prve knjige “Misli, kreni i ostvari SVE”u Zagrebu te možemo reći da se zaista radi o novom izdanju.

 

A da bi večer bila još zanimljivija i „slađa“ pobrinut će se OPG Bronzović iz Otočca sa svojim najnovijim proizvodom, ukusno spravljenom Medoladom. Medolada je rezultat želje da se med približi djeci koja ne vole med. Kremaste je konzistencije, po sastavu čisti med sa dodatkom čokolade.

OPG Bronzović je obiteljsko gospodarstvo koje se nalazi u Prozoru, pokraj Otočca. Pčelarstvom se bave 18 godina. Kao seleći pčelari proizvode nekoliko vrsta meda koji su u sustavu kvalitete Lika Quality, a stalnim ulaganjem unapređuju i moderniziraju proizvodnju, posljedica čega su i neki novi proizvodi, poput kremastog meda, imuno meda, te novog proizvoda medolade. Svoje proizvode prodaju na kućnom pragu, na lokalnoj tržnici i izlažu na sajmovima.

U book cafe-u Vas očekuju moderatorica književnih večeri prof. Manja Kostelac – Gomerčić i domaćica Tamara Jurković u četvrtak, 18.10.2018. godine u 19 sati.

Povedite prijateljice i …. vidimo se! Veselimo se Vašem dolasku!

Možda Vas zanima