Završni štih kuće na Visočici

Objavljeno: 08/06/2016

Vrijedni planinari i zaljubljenici u prirodu kući pod Visočicom daju završni sjaj,a svakog planinara koji krene prema kući pozivaju da ponese dio materijala potrebnog za daljnje radove.

GOSPIĆ- Datum otvorenja planinarske kuće pod Visočicom sve je bliži, ekipa planinarskog društva “Željezničar” sve vrjednija , pa je održana još jedna u nizu uspješnih radnih akcija.

Jedanaest vrijednih “željezničara” još jednom napravilo je veliki posao. Završeno je bojanje vanjskog dijela kuće, a po dovršetku daskanja krova  uzidane su stepenice.

Vrijeme je poslužilo Tomislava Rukavinu, Milu Milkovića, Milu Klobučara, Mariju Milković, Mariju Pavelić, Milu Župana, Ivicu Markovića, Tihomira Crnkovića, Maria  Župana, Anju i Dubravku Rukavina koji su svojim doprinosom na ovoj akciji napravili veliki korak prema dovršetku radova.

Osim što kuća poprima  vanjski sjaj, savršeno se uklopila i službena ploča  s imenom društva koju su članovi društva  jedva dočekali  koja naznačuje   da se radovi bliže kraju.

Uređena je i unutrašnjost umjetničkim radovima predsjednika društva Tomislava Rukavine, a kako je mjesta na zidovima još dosta, očekuje se i još koje djelo „umjetnika“.

Milan Tomašević

Fotogalerija

- klikni na sliku za uvećanje

 

Možda Vas zanima